Aanmeldformulier toekomstwandeling Bureau Europa

Maastricht is altijd in ontwikkeling, vindt zichzelf opnieuw uit en is uniek in de geschiedenis. In 4 toekomstwandelingen verkennen we de stad in 2040.

Hoe ligt Maastricht er in de toekomst bij, groeien we naar een zeer exclusieve Limburgse hoofdstad, zijn we een internationaal kruispunt, groeien we als medisch expertisecentrum, komt er een metro en is de binnenstad dan een Madurodam?  Kansen en uitdagingen voor de stad komen voorbij in 4 wandelingen. Loop met ons mee op woensdag 23 en/of donderdag 24 juni 2021.

De 4 wandelingen vinden plaats in telkens een ander gebied in Maastricht. Uw gegevens gebruiken we alleen voor de organisatie en afwikkeling (verslag, vervolg) van de wandelingen.  Uw e-mailadres gebruiken we om vooraf de locatie van het ontmoetingspunt en de instructies te sturen.

Via onderstaand formulier kunt u zich inschrijven voor een van de toekomstwandelingen. Heeft u nog vragen of lukt het niet om het formulier in te vullen? Neem dan contact op via maastrichtvanmorgen [at] maastricht.nl.

Naam
Zo kunnen wij u bereiken in geval van annulering (niet verplicht)
Toekomstwandeling
Geef hieronder aan voor welke wandeling u zich wilt aanmelden