Startende ondernemer

Hier vindt u een overzicht van bedrijven en partners die mogelijkheden bieden voor startersondersteuning in advies, financiën en andere onderwerpen die relevant zijn.

StartersCentrum

Het StartersCentrum ondersteunt iedereen die een eigen bedrijf wil starten en adviseert ondernemers die startproblemen ondervinden.

StartersCentrum Zuid-Limburg

Centre voor Entrepreneurship

Dit center is de front office voor alle activiteiten die de UM aanbiedt (mogelijk op termijn in samenwerking met de Hogeschool Zuyd en de RWTH te Aken) op het gebied van ondernemerschap.

Centre voor entrepreneurship

Launchbase

They exist to empower students of Maastricht University (and alumni and other young professionals) to develop into entrepreneurs (or more entrepreneurial professionals). 

Launchbase

Stichting Ondernemersklankbord

Stichting Ondernemersklankbord is een landelijk netwerk van oud-ondernemers met een ervaren kijk op zaken. Als netwerk staan zij – letterlijk en figuurlijk – dichtbij de ondernemer.

Stichting Ondernemersklankbord

Zelfstandigenloket

Wanneer uw eigen bedrijf tijdelijke financiële problemen heeft, kunt u een beroep doen op de bijstand voor zelfstandigen. Deze bijstand voor zelfstandigen heet een Bbz-uitkering.

Zelfstandigenloket