Bedrijfscontactpunt

Het Bedrijfscontactpunt Maastricht van de gemeente Maastricht is het centrale aanspreekpunt voor het bedrijfsleven. Wij slaan een brug tussen uw ambities en de mogelijkheden binnen de regelgeving van de gemeente Maastricht.

Als startende of gevestigde ondernemer kunt u bij ons terecht met al uw vragen over bijvoorbeeld bedrijfshuisvesting, vergunningen of bestemmingsplannen. Ook voor advies en bemiddeling bent u bij ons aan het juiste adres.

Gratis advies en antwoord op uw ondernemersvragen

Bedrijfscontactpunt Maastricht is er om u als ondernemer op weg te helpen. Wij kennen de procedures en de routes binnen de gemeente, kunnen uw vragen beantwoorden of u gericht doorverwijzen naar een collega die zich met een specifiek onderwerp bezighoudt.

Wij helpen u om binnen de regelgeving uw weg te vinden. En we denken met u mee in mogelijkheden. Onze hulp is uiteraard gratis.

Spreekuur

Het gratis inloopspreekuur is iedere 1e en 3e dinsdag van de maand van 9.00 tot 12.00 uur. Het spreekuur vindt plaats in het Officenter Maastricht in Randwyck (Gelissendomein 8). Hier kunt u gratis parkeren.

Spreekuur internationale ondernemers

Het gratis spreekuur voor internationale (startende) ondernemers is ook 2 keer per maand. Dit is iedere 1e en 3e woensdag van de maand. Vanaf 1 november 2019 vindt het spreekuur plaats in Mosae Forum (Mosae Forum 10) in plaats van in Centre Céramique. Wilt u komen? Maak dan een afspraak voor het internationale spreekuur.

Veelgestelde vragen

Bekijk de lijst met veelgestelde vragen.

Beoordeel deze pagina