Bedrijfscontactpunt

Foto Bedrijfscontactpunt. Van links naar rechts: Marc Croijmans, Lilian Cortenraad, WimJan Doelman, Brenda Firth, Yvette Van de Winkel, Ron de Joode, Anneke Schüler, Joop Timmermans.

Het Bedrijfscontactpunt Maastricht van de gemeente Maastricht is het centrale aanspreekpunt voor het bedrijfsleven.

Regel uw zaken online

U kunt als ondernemer veel zaken online regelen zoals het online aanvragen van diverse vergunningen of ontheffingen. Kijk voor meer informatie onder andere op de pagina's ondernemen en vergunningen

Evenementen voor ondernemers

Bent u al enige tijd actief als zzp’er? Dan is dit een event dat u zeker niet mag missen. Een inspirerende bijeenkomst georganiseerd door Kamer van Koophandel waarin u samen met honderden andere zelfstandige ondernemers uit de regio nieuwe energie en nieuwe ideeën opdoet.

Wat kan het Bedrijfscontactpunt voor u betekenen?

Als startende of als gevestigde ondernemers kunt u bij ons terecht met al uw vragen over bijvoorbeeld bedrijfshuisvesting, vergunningen en bestemmingsplannen. En voor advies en bemiddeling bent u bij ons aan het juiste adres. 

Contact met het Bedrijfscontactpunt

U kunt telefonisch of via e-mail in contact komen met het Bedrijfscontactpunt Maastricht. Afhankelijk van uw vraag en informatiebehoefte behoort een afspraak in het gemeentehuis tot de mogelijkheden. Daarnaast bieden we als extra service een spreekuur in Rubber Resources, Schoenerweg 36, industrieterrein Beatrixhaven tussen 09.00 uur en 12.00 uur. Als ondernemer kunt u hier zonder afspraak terecht voor vragen of informatie over onder andere huisvestigingsmogelijkheden, gemeentelijke regelgeving en het starten van een eigen bedrijf.

Vond u deze informatie nuttig?